Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

BARCSAY ISKOLA

Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola
2000 Szentendre, Kálvária út 18.

Kedves Szülők!

Elkezdtük a távoktatás formájának kidolgozását.

Mivel ez még számunkra is egy járatlan út, a teljes munkarend kialakítása igénybe vesz néhány napot.

Ez a tantermen kívüli oktatási forma tudjuk, hogy a szülők számára is új helyzeteket és új feladatokat hoz. Vélhetően az első időkben több nehézség fog felmerülni, amelyek fokozatosan enyhülnek majd, ahogy minden résztvevő belerázódik az új rendszerbe. Erőteljes szülői felelősségvállalást és támogatást kíván majd mindez, amely lassan elvezet a gyerekek egyre magasabb szintű önállósodásához és egyéni tudásszerző készségeihez.
2020. márc. 16-17. tanítás nélküli munkanap lesz. Leghamarabb 2020. 03.18-án kapnak a gyermekek feladatot pedagógusaiktól.
Minden pedagógus a saját tantárgyi feladatait küldi el a saját csoportjainak. Kérem, kísérjék figyelemmel a Kréta Faliújság és az Üzenetek felületét, napi rendszerességgel,  hiszen a feladatokat ezen keresztül fogjuk megosztani Önökkel. A teljes rendszer kialakításáig ezen a felületen keresztül zajlik majd a távoktatás.
A végleges munkarend megszületése után jelentkezünk a bővebb információkkal.
Kérjük, ma, március 15. du 19 óráig jelezzék az osztályfőnököknek, ha gyermekük felügyeletét otthon nem tudják megoldani, az erre vonatkozó létszámot ugyanis közölni kell a fenntartó felé. Az még bizonytalan, hogy a település melyik intézményében kerül megszervezésre a napi ügyelet.
Kérjük, aki az étkezését nem mondta le, az a szokásos módon tegye meg minél hamarabb.
Kérjük, hogy az osztályfőnököknek ma 19 óráig azok is jelezzenek, akiknek otthon nem áll rendelkezésre számítógép, okostelefon ill. internetkapcsolat, és emiatt a távoktatásba nem tudnak bekapcsolódni. Ebben az esetben papír alapon vehetők át a tananyagok és feladatok az iskola portáján, névre szóló borítékban, meghatározott időben.

Szentendre, 2020. 03.15.
Köszönettel: 
Iskolavezetés