Tetejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

  BARCSAY ISKOLA

   Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola
   2000 Szentendre, Kálvária út 18.

Március 25-én rendezték az Izbégi Általános Iskola sportpályáján az idei Diákolimiát. Labdarúgásban a következő helyezések születtek:

 

1. korcsoport: 2.helyezés  (Szamosközi Zsombor, Finta Hunor, Rákos Áron, Lacsny Máté, Szabó Norbert)
3. korcsoport: 1.helyezés  (Gál Ambrus, Tiba Csongor, Turi Áron, Meszlényi Áron, Móricz Ábel, Móricz Barnabás, Árgyelán Bendegúz, Baán Botond, Kerekes
 
 
Máté) 
2018. október 25-én rendezték meg Újpesten a Bozsik Labdarúgó tornát az 1. és a 2. korcsoport számára. A felkészítő és kísérőtanár Kovács Gábor volt.

Bővebben...

Május 8-án Albertirsán rendezték a Többpróba Atlétikai Bajnokság megyei fordulóját. A Barcsay Iskola a II. korcsoportban (3-4. osztályosok) képviselte magát. A lányok csapata a 11. helyezést, a fiúk csapata a 6. helyezést érte el. Gratulálunk!

A képeken az április 19-én, Telkin rendezett Diákolimpia labdarúgó bajnokság eseményei láthatók. A III. korcsoport (5-6. osztályosok) csapattagjai szép eredményt értek el. Gratulálunk!

 

A képeken a Barcsay Iskola focicsapata látható (II. korcsoport, 3-4. osztály), az április 9-én tartott Sulifoci Bajnokságon.

2018. április 12-én rendezték a Diákolimpia labdarúgó bajnokságát, ahol a II. korcsoportban (3-4. évfolyam) a Barcsay Iskola is szép eredményt ért el.

Iskolánk 6.a osztályos tanulója, Gulyás Dominik fergeteges sporteredményeket ért el a közelmúltban. Dominik az Ameko LSE Lovasklubban sportol, Bertók Viktor tanítványa. A szeptemberben rendezett kétfordulós Korosztályos Díjugrató Championatus bajnokságon elsöprő győzelmet aratott Diósgyőrben. Öcsi nevű lovával megnyerte a rangos stílusversenyt. A bábolnai fordulóról ezüst éremmel érkezett haza. A Kasper Lovastanyán megrendezett bajnokságon is Dominik remekelt. Ezekkel a kiemelkedő sikerekkel tanulónk bekerült a magyar válogatott csapatába, s egyben a Talent Programba. A közeljövőben 4 nemzetközi verseny, az Európa bajnokságon és a világbajnokságon való részvétel is vár rá.

Szívből gartulálunk az eredményekhez!