Tetejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

  BARCSAY ISKOLA

   Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola
   2000 Szentendre, Kálvária út 18.

Február 25-én tartották a háromfordulós röplabda bajnokság záró eseményét a Móricz Zsigmond Gimnáziumban. Iskolánk remekelt: mind az 5-6. évfolyamosok, mind a 7-8. évfolyamosok között elhoztuk az I. helyezésért járó díjakat.

Gratulálunk a csapatnoknak, melynek tagjai:

Engin Jázmin, Engin Kármen, Engin Lilien, Tűzkő Bora, Manton Marcell, Manton Benjamin, Figder Máté, Traumi Zia, Ferencsik Zsombor, Szalai Hanna, Horváth Csenge, Orbán Dalma, Szarka Vivien, Belső Bori

 

A gyerekek beszámolója az eseményről:

Suliröpi

2018. február 25-én került megrendezésre a Suliröpi Bajnokság a Móricz Zsigmond Gimnáziumban. Reggel 9-től 15,30-ig tartott. A mini csapatokban (4-5-6. évfolyam) a Református Gimnázium, Rákóczi Gimnázium, a leányfalusi, izbégi általános iskola és a Barcsay küzdött meg, a nagyoknál (6-7-8. évfolyam) a Ferences Gimnázium, Református Gimnázium, Kalász Suli, a leányfalusi iskola, valamint a Rákóczi Gimnázium és a Barcsay mérte össze tudását. A bajnokságon körmérkőzés volt, mindenki játszott mindenkivel. Számunkra a Református Gimnázium csapatát volt a legnehezebb legyőzni, mert összeszokott, keményen edző csapat. Az első fordulóban még döntetlen volt az állás, de megnyertük ellenük a meccset. Mindenki kapott jutalmul egy suliröpis pólót és egy oklevelet. A csapatok edzői megnevezték a legjobb játékosukat, aki édességet kapott ajándékba. Nálunk ő Szalai Hanna volt. A Barcsay csapat tagjai: Belső Bori, Engin Jázmin, Engin Kármen, Engin Lilien, Ferencsik Zsombor, Figder Máté, Horváth Csenge, Manton Benjamin, Manton Marcell, Orbán Dalma, Szalai Hanna, Szarka Vivien, Traumi Zia, Tűzkő Bora.

Ez volt az idén a legjobb versenyünk, hiszen megnyertük.

 Horváth Csenge, Szalai Hanna