Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

BARCSAY ISKOLA

Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola
2000 Szentendre, Kálvária út 18.

Igazodva a Pest Megyei Könyvtár kiírásához, idén az "Évszakok" témában hirdettük meg versmondó versenyünket. Alsó és felső tagozatos gyerekek szép számmal, több mint 50-en jelentek meg a március 27-én rendezett eseményen a színházteremben. Az idei megmérettetés, immár 2. alkalommal csatlakozott a "Versünnep fesztiválhoz". A következő helyezések születtek:

I. kategória:

1. Vaszkó György (2.e)

2. Szabó Noémi (1.c)

3. Turai Borka (1.b)

 

II. kategória:

1. Bükkös Sára (4.a)

2. Nagy Flóra Angelika (4.a)

3. Schwener Maja Johanna (3.a)

 

III. kategória:

1. Vándor Sára (5.c)

2. Vikor Ábel (5.a)

3. Magyar Luca (5.e)

 

IV. kategória:

1. Ujhely Csenge (8.c)

 

Iskolánk tagintézménye, a Csobánkai Általános Iskola is reprezentálta magát az eseményen. Herpai Dóra Hanna az első osztályosokat, Babos Kristóf a másodokisokat képviselte. Mindketten a zsűri különdíjában részesültek.

A zsűri elnöke idén Turi Bálint színész , a Versünnep Alapítvány zsűritagja volt. Iskolánk részéről Aranyné Papp Ibolya tanító és Cservenkáné Pálfi Zsuzsanna könyvtáros tanár vett részt a döntésben.

Hálásank vagyunk a színész úrnak, hogy jelenlétével emelte az esemény színvonalát, valamint köszönjük az építő jellegű kritikákat és tanácsokat.

Az áprilisban megrendezésre kerülő  Versünnep 2019-en iskolánkat Vaszkó György, Bükkös Sára és Ujhely Csenge képviseli majd.

Április 10-én pedig a városi versenyen képviselhetik iskolánkat az 1-2. helyezést elért tanulók.

 

További képek:

https://photos.app.goo.gl/5jcBhXMApHgHbaH49