Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

BARCSAY ISKOLA

Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola
2000 Szentendre, Kálvária út 18.

Iskolánk csatlakozott az Európai Mobilitás hetéhez mely az utcai sportokat, a szabadtéri mozgást és az aktív közlekedést népszerűsíttette.
A programhoz kapcsolódva a szentendrei Számháborúban is részt vettünk a győztes csapatot erősítve.

Bővebben...

Adj teret a mozgásnak! jelszó keretében szeptember utolsó péntekén megszerveztük iskolánkban a Magyar Diáksport Napját. Testnevelő tanáraink izgalmas akadálypályát rendeztek be a tornateremben és váltóversenyt hirdettek az uszodában.

Bővebben...

Újabb örömteli eredményekről számolhat be iskolánk, most a sport világában értek el diákjaink szép eredményt!

Gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak!

Bővebben...

Örömmel és büszkeséggel közöljük,hogy a Magyar Atlétikai Szövetség 2020.02.01-jén szervezte meg a BOK Csarnokban a Magyarország fedett pályás újonc bajnoksága versenyt, amelyen Fadgyas Vilmos, iskolánk 6. d osztályos tanulója (a 2007-ben született gyerekek korcsoportjában) rúdugrás kategóriában

országos bajnok lett (270 cm-t ugrott, ami a tavalyi országos csúcs). Vili edzõje Balogh László,és segítette a felkészülésben Molnár Krisztina is.

 

Kimagasló eredményéhez szeretettel gratulálunk.

 

A szülői összefogásnak hála, ismét megvalósult egy álom iskolánkban. Dragon Sándor egy hatodikos barcsays kisfiú édesapja tavaly látott egy csapat fiút az iskola műfüves pályáján edzeni. A játék fele arról szólt, hogy a fiúk kergették a labdát, ami állandóan legurult az alsó pálya felé. Erőnléti edzésnek nem rossz, de mégis bosszantó a srácok számára, hogy  nem tudnak a játékra koncentrálni. Sándornak eszébe jutott, hogy háló felajánlásával tudna segíteni az iskolának. Hála Kovács Gábor tanár úrnak, elkezdődött a szervezés. A betonoszlopok felállítása a VSz RT. feladata volt, de kisebb várakozás után végül elkészültek és megkezdőhetett a hálók kifeszítése. Köszönjük szépen a felajánlást Dragon Sánornak és Gábor bácsinak a munka szervezését! Úgy tűnik, lesz folytatás is...

Filepkó Márton (5.a) és Filepkó Dóri (3.c) évek óta sikeres sportolói a szentendrei Triatlon Szkhse Sportegyesületnek. Dóri II. helyezést ért el a szeptemberi ilinyi Terep Duatlon Országos Bajnokságon. Testvére, Marci szintén kiemelkedő eredményt ért el a májusban Tiszaújvárosban rendezett versenyen. Gratulálunk az eredményekhez! További sikereket kívánunk!

 

 

Lisal Gergő 3.c osztályos tanuló évek óta kiemelkedő sportsikereket ér el jégkorong sportágban. A Csehországban rendezett nemzetközi tornán a Vasas csapatát képviselte. Méltán kapta meg a legjobb védő címet. Gratulálunk Gergőnek!