Tetejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

  BARCSAY ISKOLA

   Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola
   2000 Szentendre, Kálvária út 18.

Új könyv a könyvtárban!

Mező Ferenc: A tanulás stratégiája: diákoknak és felnőtteknek (Pedellus Novitas, 2004)

"A tanulással kapcsolatban általánosan megfogalmazott kritikák: sok időt vesz el, unalmas, túl sok a tananyag...E problémák a legtöbb esetben orvosolhatók!

E könyv hű társa lesz olvasóinak a tanulás útvesztőiben. Lépésről lépésre vesszük a tanulással kapcsolatos módszertani problémákat, megoldásokat keresünk rájuk és gyakorlatokon keresztül kiprobáljuk a megoldások hatékonyságát.

Kérem, máris lapozzon a tartalomjegyzékhez, s többet fog megtudni a könyvről!"

 

 

J.R.R. Tolkien: A Gyűrűk ura I.-II.-III.

"Ez egy trilógia, de számomra egy összefüggő történet. Ez a könyv a kedvencem.

A zsákos Bilbó tulajdonában lévő gyűrű zsákos Frodó tulajdonába kerül és ezzel kezdetét veszi egy küldetés, aminek célja, hogy megsemmisüljön az Egy Gyűrű. A kaland során sok különös lénnyel találkozunk: tündérekkel, törpökkel, mágusokkal, egy elefánt méretű pókkal és egy Gollam nevű lénnyel, aki áhítozik az Egy Gyűrűre. Társa, Samu mindenhová követi és segíti Frodót. Azonban a küldetést nemcsak a gonosz úr erői nehezítik meg, hanem még az is, hogy a gyűrű kezdi hatalmába keríteni Frodót...

10 éven felülieknek ajánlom! Jó olvasást kívánok!"

Bíborka Dániel 4.d

Bővebben...

Kedves Gyerekek!

 

Biztosan sok izgalmas könyvet kaptatok karácsonyra. Ha elolvastátok őket és igazán érdekesnek, élvezhetőnek gondoljátok azokat, küldjétek el a róluk készült könyvajánlótokat.

Az 5-15 mondatból álló, figyelemfelkeltő ajánlókat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk és azokat folyamatosan megjelentetjük. A neveteket és osztályotokat se felejtsétek el megadni!