A tanév végén igazi meleg nyár köszöntött ránk. Ezer ágra sütött a nap, boldogan hagytuk magunk mögött a tantermeket. A városok látnivalói mellett legjobban az erdei, vízparti kirándulásokat élveztük. A Zumba csapat nagylelkű felajánlásának köszönhetően sok gyerek családjának tudtunk anyagi segítséget nyújtani.

A kirándulási, táborozási beszámolók közeli-távoli vidékek változatos programjairól adnak hírt:

A 7.a osztály a Velencei-tónál volt kirándulni. Kerékpároztunk, sárkányhajóztunk, és sokat röplabdáztunk, fociztunk. Az osztály nagyon jól érezte magát és az időjárás is ragyogó volt.

A 2.c osztály három helyszínt is meglátogatott: Dinnyés: Várpark - Pákozd – Tabajd: Mezítlábas park szerepelt  a programjukban.

A 4.f  célpontja Kismaros volt, a Csattogó völgyi pihenőházakban volt a táborhelyük. A 6.d Szilvásváradra kirándult, erre járt a 3.a is, útvonaluk: Eger-Szilvásvárad-Szalajka-völgy

A 7. b osztály izgalmas Győr-Szentendre vízitúrán vett részt, a 4.c osztállyal Kétbodonyban jártunk. 3.b és 3.dosztályok a Hercegkúti táborbólküldtek közös fotókat.

                      

A 4. b osztály az ország legészakkeletibb csücskébe, a Zempléni – hegység vidékére ment nyári táborba. Táborhelyünk Hercegkúton volt, ahol 5 napot töltöttünk. Rákóczi nyomán felkerestük a sárospataki Rákóczi várat, a Megyer-hegyi Tengerszemet, Sátoraljaújhelyen pedig kalandparkoztunk. A gyermekek remekül érezték magukat. Szeretném tolmácsolni a szülők hálás köszönetét a támogatásért.

A 3. f  Mogyoróhegyen táborozott három napig, tartalmas környezetismereti és erdővédelmi foglakozásokon vettünk részt. A szabadidős tevékenységek is nagy örömmel töltötték el a gyerekeket, például így együtt tudtak fagylaltozni osztálytársaikkal. Nagy segítséget jelentett a támogatás a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt, így nem maradtak ki az osztályprogramból, minden tanuló rész tudott venni a táborozásban. Az​ osztályközösségre nagyon pozitív hatással volt ez az alkalom is.

5.b osztállyal május végén két napos kiránduláson vettünk részt: az első napon meglátogattuk a veresegyházi medvéket és farkasokat, megnéztük Vác belvárosát, majd a szállásunkon (Kismaros, Csattogóvölgy) röplabda és vízicsatát vívtak a gyerekek. Másnap kisvasúttal felkapaszkodtunk Királyrétre, ott túráztunk egyet, hazafelé pedig (hogy még egy járművet kipróbáljunk) átkompoztunk a Dunán.

Képeink: https://photos.app.goo.gl/tAogyDXeDgkUQSV22